Rohkema info nägemiseks:

BEAUTYBOOSTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 314; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta BEAUTYBOOSTER OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BeautyBooster OÜ usub, et ilu ei tähenda ainult hea väljanägemist, vaid ka hea enesetunde. Asudes Tallinna südames, on meie BB Brow Boutique pühapaik neile, kes otsivad esmaklassilisi iluteenuseid rahulikus ja privaatses keskkonnas. Meie uksed on avatud, et tervitada teid maailmas, kus iga protseduur on elamus ja iga toode lubadus suurendada ilu.

Meie butiik on kujundatud kulmude hoolduse kunsti ümber, tunnistades, et täiuslikult voolitud kulmud on iga suurepärase välimuse alus. Pakume teenuseid, sealhulgas kujundamist, keemilist ja henna värvimist, mikropigmentatsiooni ja püsimeiki, et tagada teie kulmude laitmatu ilme.

Kuid meie ekspertiis ei lõpe sellega. Mõistame pilkupüüdva pilgu jõudu, mistõttu pakume ripsmeteenuste valikut, et lisada teie silmadele seda lisasära. Alates keemilisest värvimisest ja koolutamisest kuni ripsmetõstmise, toitvate hoolduste ja klassikaliste pikendusteni - meil on kõik, mida vajate, et teie silmad silma paistaksid.

Meie pühendumus ilule laieneb ka teie nahale. Uhkusega kasutame näohooldustoodetena Sothys ja Dermalogica tooteid, pakkudes nii klassikalist kui ka isikupärastatud hooldust, mis on kohandatud teie naha ainulaadsetele vajadustele. Meie eesmärk on tagada, et teie nägu oleks alati särav ja hooldatud.

Neile, kes otsivad siledat ja veatut viimistlust, hõlmavad meie depilatsiooniteenused kõike alates näokarvadest kuni täispikkade jalgade vahatamiseni, kasutades parimate tulemuste saavutamiseks nii kõva kui ka pehmet vaha. Ja kui on juttu meigist, loome kaunid, püsivad välimused, mis rõhutavad teie loomulikku ilu, kohandatuna teie individuaalse stiili ja eelistustega.

Mõistes, et ilu on ka teadmistes, pakume isikupärastatud konsultatsioone, et juhendada teid igapäevases nahahooldusrutiinis, pakkudes toote soovitusi ja ilunippe, et hoida teid iga päev parimas vormis ja enesetundes.

BeautyBooster OÜ ei ole lihtsalt salong; me oleme teie usaldusväärne partner ilumaailmas. Meie ekspertide meeskond on pühendunud pakkuma teile kõrgeima kvaliteediga teenuseid ja tooteid, tagades, et iga külastus jätab teid tundma end värskendatuna, noorendatuna ja ilusamana kui kunagi varem.

Avastage erinevust BeautyBooster OÜ-s. Broneerige oma aeg juba täna ja laske meil rõhutada teie loomulikku ilu, üks erakordne hooldus korraga.

BEAUTYBOOSTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suurepärane kogemus! Mulle meeldis, kuidas nad mu loomulikku ilu esile tõid.

- Martin O.

Nende näohooldus oli imeline! Tundsin end nagu uus inimene pärast seda.

- Klaara S.

Väga professionaalne ja hubane salong. Ripsmed said täpselt nii, nagu soovisin.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas tead, kuidas leida oma näokujule sobiv kulmukuju?

Täiuslikud kulmud on oluline osa näo ilme määratlemisel ja üldise ilu rõhutamisel. Nende hooldamine nõuab mõistmist ja oskust. Siin on viis olulist nippi, kuidas hoida oma kulmud parimas korras. Leia oma ideaalne kulmukuju Iga näokuju jaoks on olemas kulmukuju, mis sobib kõige paremini. Olgu sul ovaalne, ümmargune, südamekujuline või ruudukujuline nägu, oma näokuju kindlakstegemine on esimene samm kulmukuju leidmisel, mis rõhutab sinu loomulikke jooni. Kulmude kaardistamine hõlmab ideaalse alguspunkti, kaare ja lõpp-punkti leidmist. Seda saab teha lihtsate tööriistadega nagu sirge joonlaud

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.